tisdag 13 juni 2017

Efter 11 dagars ledighet var det guld att kliva av cykeln imorse. Cyklade lite tidigare hemifrån så att jag skulle hinna träffa ungarna innan klockan ringde in. Och herregud, alltså.. älskade ungar. Jag hörde en skrika mitt namn över hela skolgården och sen stod jag omringad av varenda unge. Kramas, gosa, tusen frågor, tusen saker att berätta, och så ännu mer kramar. ❤️ det finns inte mycket som slår det! 

Denna ledigheten har jag faktiskt kunnat koppla bort jobbet, och jag har kommit på varför. På sweden rock har knappt ingen någon uppfattning om tid, dag osv. Det är ganska oviktigt. Särskilt eftersom tiden sällan stämmer, man tror klockan är 15, men så är den bara 11 och då blir man glad för att det innebär att man har ÄNNU fler timmar på sig att umgås med dessa människorna. Vi hittade gansk snabbt våra grannar från föregående år, och ett par gånger innan det. De är helt underbara, man blir som familj där nere. Alla är ett enda stort gäng, och alla funkar med alla, alla hjälper alla, alla finns för varandra. Låter säkert töntigt, men så är det. Jag har blivit så vuxen att jag dessutom knappt ens bryr mig om ifall mobilen är med eller ej, stora delar av festivalen låg den i husvagnen eller hos Greger. Och på tal om Greger.. som han saknat oss. Och vi honom. Lyckad festival, som alltid, med undantag för lite oro kring all skit som händer i världen. Men vädret hade vi tur med. 

Sen kom jag hem igår, hann slänga in lite tvätt och chilla några timmar, sen bar det av till Nybro för att repa. ;) så sjukt kul, vi i gamla Växjö-gänget från musik-tiden på högskolan ska spela ihop på en stor fest i sommar! Fett kul att träffas, och framförallt att spela ihop 💕 

Och idag var det dags för jobb igen, vilket som sagt var grymt kul. Dagen har varit stressig och full av tempo, och så lär resten av veckan också se ut. Men att vara såhär uppskattad av både barn och deras föräldrar är fint 💕 jag går på ledighet igen på fredag, i tre hela veckor. Valde tidig semester eftersom jag verkligen vill jobba på sommarfritids där vi befinner oss i en klubblokal en bit bortanför skolan. Den verksamheten startar vecka 28, då kommer jag när resten går på ledighet ;) 

Inga kommentarer: