lördag 20 maj 2017

Körde fel - kom rätt - checkade in och öppnade en flaska bubbel sen drog vi ut på stan. Kollade runt, shoppade lite (ingen bra idé när man är lite smått påverkad), fick besöka vår tatueringsstudio trots att de hade stängt ;) käkade lite, sen hem. Drack lite mer skumpa och sen somnade vi. 

Idag var vi uppe med tuppen, käkade hotellfrukost och sen begav vi oss ut på stan. Igår var det högsommar här, idag var det dystert. Perfekt dag för tatuering! Både Marie och Angelica påbörjade sin medan jag fick vänta på att få min uppritad, Marie var klar när jag började 😂 min blev inte alls som jag tänkt mig, den blev bättre! Och fan vad skickliga dessa tatuerarna är! De första 3 timmarna kände jag knappt nånting, och i mitt huvud tänkte jag att jag lätt skulle klarat lika länge till. Jag är jävligt smärttålig. Men sista timmen var faktiskt rätt tuff. Men man får härda ut. Så bra blev det! 

Efteråt gick vi till lilla torg och åt och tog en öl. Nu sitter jag på hotellet och dricker cider och mina kompanjoner sover 😂❤️

Inga kommentarer: