tisdag 19 juli 2016

Vilken dag! 😅 

Jag var faktiskt inte ens pirrig imorse, och jag cyklade inte onödigt tidigt (typiskt mig att göra det annars, av rĂ€dsla att hamna fel och komma för sent). Jag kom i tid, och det har gĂ„tt jĂ€ttebra! ☺️ det tog inte sĂ„ lĂ„ng tid innan första barnet sa "du, fröken.." ;) FRÖKEN! Nu Ă€r jag faktiskt det, pĂ„ riktigt. 

Fokus för mig i början Ă€r alltid att memorera barnens namn. För mig Ă€r det viktigt att tilltala dem med namn oavsett vilken situation det handlar om. Och jag Ă€r lagd Ă„t ett hĂ„ll som gör att jag Ă€r ganska bra pĂ„ namn. ☺️ Men första dagen innebĂ€r ocksĂ„ mĂ„nga nya intryck, bĂ„de för mig och för dom. Även om barn har lĂ€tt för att anpassa sig och ofta Ă€r vana vid nytt folk och sĂ„, sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ inte solklart att de kĂ€nner sig trygga med vilken vuxen som helst, utan det fĂ„r man jobba sig till. Men det har Ă€ndĂ„ gĂ„tt bra, det har kĂ€nts bra! Och sĂ„ har jag Agnes och Nicole dĂ€r, vilket ocksĂ„ kĂ€nns lyxigt pĂ„ nĂ„t vis. 

Jag Ă€r helt slut. Första dagen avklarad, och sĂ„ tog jag tag i att stĂ€da lite nĂ€r jag kom hem. Behövdes. 🙈 men jag ska göra allt mer ordentligt pĂ„ lördag nĂ€r jag Ă€ndĂ„ Ă€r igĂ„ng med tvĂ€tt! 

Inga kommentarer: