fredag 16 oktober 2015

Idag har vart en bra dag. HAR VART. Jag har suttit mer än halva dagen och skrivit min individuella uppgift, verkligen lagt ner tid. Har vart ensam hemma, och både skrivit och tvättat. Duktig tjej. Sen slog det slint. Fullständigt. 

Vi väntar ju besked på förra tentan. Igår kom en liten "teas". Jag är inte godkänd än, jag behöver komplettera en grej (som alls inte stod med att man SKULLE ha med), resten av omdömet får jag med post. Nästa vecka. Eh nej? Nu blir hon arg. Jag är långt ifrån ensam om detta "betyget", och jag tar inte sånt. Jag tar en komplettering när jag förtjänar den. Men detta är tentan jag skrev när jag var dösjuk, och ÄNDÅ fick jag med allt som uppgiften krävde. Nu ska det vinklas så att vi (som sagt, halva klassen är drabbad) har gjort fel. My ass. Jag har suttit i telefon med tre pers ikväll, alla är överens. Det är en enkel komplettering, men det är inte det som är viktigt. 

Jag blev först bara irriterad. "Tar det sen". Men sen blev jag skitsur. Jag tar inte detta. Poppade popcorn, började dricka öl och spela gitarr, vilket resulterade i att jag kom ifrån den andra uppgiften jag skulle gjort klart. Får bli på söndag. Min sista och enda chans. Imorgon är det klassfest. Sen stannar jag i Kalmar ett par dagar. 

Inga kommentarer: