tisdag 26 maj 2015

Allt kommer ju alltid väldigt olägligt. Så är livet. Jag har egentligen inte tid eller ork till det här. Har massa i skolan, och det måste gå undan innan sweden rock. För där ska jag koppla av och inte tänka på nåt. 

Mitt i allt, när man känner att man ändå har läget under kontroll så tar det stopp. Det var alls inte under kontroll. Jag fick tänka om, även att det är jobbigt. Men med mina brudars vägledning, råd och ord så var jag på igång igen. Och sen kom nästa grej då. Att säga upp lägenheten på vinst och förlust. Fast det blir vinst hur jag än gör, om jag så skulle bli helt bankrutt i sommar, så är det värt det. 
Packade ner så mycket kläder jag kunde, täcke, gitarr, göra-mig-snygg-produkter och dator. Sen körde mamma mig till Yoda. Mårten och kidsen var hemma, och jag fick mat och så tvättade jag lite. Känns såklart skönt att ha nånstans att ta vägen, men livet i en påse är fan inte kul. Luften gick ur när jag slängt in alla grejer, och jag tyckte alls inte det var kul. Men mitt sällskap är kul, och det känns fint i hjärtat att de finns. 

Nu ska jag bara fokusera på att först försöka bli klar med allt i skolan, och framförallt härda ut resten. Under tiden bor jag ju åtminstone tryggt och bra. :) när sweden rock kommer ska jag andas ut. Tills det är dags att börja jobba. Allt praktiskt får vi ta när det finns tid. 

Inga kommentarer: