tisdag 29 oktober 2013

Pärla är min grej känner jag, efter att ha slutfört fotot på Jack! Satan vad fint det blir, och det blir så effektfullt när det inte blir ett platt foto utan att pärlornas kanter "lyfter" fotot!! Jacks mamma blev mycket nöjd och nu håller jag på att pärla Jacksons syster ;) de rätta färgerna tog slut nu så jag får ge upp för idag och fortsätta imorgon när jag handlat mer. (Detta kommer va nya grejen för mig). Perfekt sysselsättning för både mina små kliiga fingrar och för min hyperaktiva hjärna!

Idag har vi haft workshop. Fritidslärarprogrammet gör numera att man är behörig att undervisa årskurs 1-6 i antingen musik, bild eller idrott. Jag har sagt hela tiden att jag inte vill undervisa, men att jag kommer välja musik eftersom man måste välja nåt. Musik är det jag känner mig mest hemma på av dessa alternativ,trots att jag inte direkt spelar nåt instrument. Jag är dock ganska snabblärd så vill jag så kan jag! Typ.
På dagens workshop har vi haft svinkul!! Jag har både spelat gitarr och trummor och konstaterat att min rockstjärnedröm i allra högsta grad lever kvar! ;) Musik-magistern sa att man får anmäla sig till extra-kurser och så om man vill lära sig mer UTÖVER workshops. Jag och en tjej i klassen bestämde oss direkt för att boka in oss på gitarrkurs nästa höst. Man vill ändå behärska nåt instrument mer OM man nu ska arbeta som lärare/resurs i musik. Och nu VILL jag ha MER musik, jag vill spela mer och jag kan till och med tänka mig att faktiskt visst undervisa kidsen i musik, bara jag själv blir tillräckligt bra! Fan, denna utbildningen slutar inte förvåna - jag känner mer och mer att valet om att plugga var helt rätt i tiden och helt rätt för MIG!
Skola kan visst vara roligt! Tänk OM jag inte hade tagit chansen nu och väntat till nästa år. Hua. Då hade jag nog aldrig gjort detta. Är så glad att allt blev som det blev med skolan!

Nu ska jag sova. Inatt la jag mig vid ett bara för att jag inte kunde sluta pärla! Ikväll var jag så illa tvungen att lägga ner ;)

Inga kommentarer: