måndag 16 september 2013

Min syster säger att jag bloggar dåligt och jag vet att jag gör det. Hinner inte och när jag väl hinner orkar jag inte och när jag väl orkar har jag inte mycket att säga. Tjatar ju mest om skolan känns det som ;) men okej, Ale - här kommer det!

I skolan är det tufft, trodde aldrig att det skulle vara såhär hårt, särskilt inte såhär tidigt. Men jag tror att det kommer att plana ut sig lite sen och jag HOPPAS att jag hänger med i tempot och klarar mig! Det jag siktar på är fan ta mig inte mer än G i allt, i alla fall till en början. Och tänker man efter så är det inte plågsamt tufft, utan mer att det är mycket på en och samma gång.
Men vi är ett oerhört bra gäng. Jag känner mig trygg med dom och vi håller ihop! Vi hjälper till och med varandra med att pusha varandra med sånt vi egentligen inte måste. Det är ju trots allt tre år vi ska hålla ihop så ju hårdare vi går samman nu desto bättre blir det sen!

Igår tog jag med mig Abbe på hockey. Han är så go, min pojk! Första perioden säger han ingenting. Han bara observerar. Och ögonen blir stora som golfbollar när det skriks svordomar hit och dit för "så får man ju EGENTLIGEN inte säga" Och det är han medveten om. Svårt att förklara att på hockey är det "okej", där ropar folk dumma saker, inklusive jag. ;)
I andra perioden är han mer med och petar mig i sidan en gång varannan minut för att påpeka spelet och tala om hur han skulle vilja göra livet surt för motståndarna. ;) i tredje perioden skriker han heja-ramsor och är väldigt intresserad! :) när vi ledde med 1 - 0 vänder han sig till mig och säger "Angeliqa! När KHK gör 2 -0 tänker jag skrika SÅDÄR SKA DET SE UT! får man det?" :) älskade unge. Han fick en ny tischa med, för att han var så duktig ;) Och nöjdare blev han när matchen slutade med 4-0!

Det var det, det. Mina innersta tankar har jag redan kladdat ner i mitt hemliga block. Så idag får det räcka med en liten update, Bollan!! Återkommer imorgon and that's a promise!

Inga kommentarer: