onsdag 18 september 2013

Bloggar från datorn för första gången på 100 år! :)

Gjorde ett försök till att göra min läxa innan, det gick sådär. Ska försöka lära mig knepet att fokusera till min ljudlitteratur, jag tror att det kan hjälpa mig en del. Egentligen tror jag inte nånting faller på plats till 100% förrän min medicin är ett faktum, vilket blir nästa vecka.

 Tog cykeln bort till mamma och sa hej, tog en kopp kaffe och cyklade tillbaka hem igen. 1,5 mil. Sakta men säkert ska jag få bort mina sommarkilon (som egentligen kom innan sommaren, men som BRUKAR försvinna efter sommaren men av nån anledning sitter en del kvar sedan förra sommaren till och med ;)) Kör salladsvecka. Ingen batning egentligen, jag äter det jag tycker är gott fast så lite socker och kolhydrater som möjligt. Frukt, kött och sallad, häromdagen hade jag även vitlöksbröd till så lite syndig ibland ska jag vara. Det ska inte vara plågsamt denna gången har jag tänkt, utan det får väl gå lite långsammare helt enkelt. :) 5.2 är grundtanken fast med nyttomat all over! Och nån gång kommer även jag synda med en öl eller två. Ikväll ska jag och sambo äta Kesella vanilj med frukt till Idol.

Vi har även startat Desperate Housewives från början, Mallan har inte sett alla avsnitt. Så när vi hinner försöker vi klämma in ett avsnitt eller två. Sjukt, min TV har vart avstängd det senaste halvåret, på riktigt. Och nu så fort hösten närmar sig så är den på. Antingen som sällskap eller att faktiskt titta på.

Inatt sov vi i soffan, jag bad snällt att jag inte skulle behöva sova i mitt spökrum alldeles ensam. Vi bäddade ut soffan och jag varnade Mallan att OM jag blir rädd kommer jag krypa nära. Jag vaknade mitt i natten av att jag låg klistrad på henne och hade hennes arm i ett mördargrepp! Vet inte varför det ska kännas så obehagligt i mitt rum nu för. Har vart så innan men inte nu på länge. Imorse blinkade jag sött med ögonen om att vi ska sova i vardagrsummet inatt igen och jag fick min vilja igenom. Till helgen får jag väl sova borta eftersom jag är ensam hemma. Jag tänker inte sova ensam här. Nope!

Inga kommentarer: