tisdag 10 juli 2012

So far startar min semester grymt!
Igår hade jag, malin och ida heldag i kalmar, det vart lite av vår present till malin eftersom hon fyllt år. Så malin sov här i söndags, vi kollade Sunes jul, åt vindruvor och tände ljus. :) och så steg vi upp tidigt igår och begav oss!

Först picknick i det fina vädret, vin, jordgubbar, kex, kakor, körsbär och melon. Sen en öl och lite häng. :) efter det vår överraskning till malin! ;) en tatuering. Hon som är otatuerad och allt ;) vi hade redan bestämt motiv och tid och allt till oss alla tre som en kompis-tattoo, det enda valet malin hade var om hon bangade eller inte. Duktig tjej som GJORDE det, trots att hon vart vettskrämd! Och tatueringen? Tja, det står "popcorn" på våra fötter ;) (och nej, jag har aldrig påstått att jag är normal) :) ni skulle se malins min.
jag : du ska få tatuera dig idag!
Malin : jaaaaa! Fan vad ni är bäst!
Jag : stopp! Motiv är redan bestämt, det ska stå popcorn. Var på kroppen bestämmer du själv.
malin : popcorn?
båda i kör : ja, men du måste inte. Vi ska i alla fall.
Malin : popcorn? Som första tatuering?
Jag : japp! Så.. Hur ska du ha det?
Malin : jag gör det!
;)
Sjukt kul. Och tatueraren hade sjukt kul åt oss, han förstod ju att det vart något internt, han ifrågasatte det och han skrattade sig igenom hela grejen. ;) "kommer aldrig kunna äta popcorn igen utan att tänka på er tjejer.."
Efter det besökte vi min kusin och Vidar, som jag längtat!
Fin dag!

Imorse vaknade vi allihopa och fick gå direkt in på plan B eftersom plan A, dvs sola och bada gick i stöpet. Så, jag lagade först lunch i form av skink-wraps och så kollade vi på Karlsson på taket. Efter det lejonkungen och efter det lagade jag middag : fläskfilegryta med champinjoner och kantareller och pasta till det. :) jag kan jag!

Nu städa undan lite och sen krypa ner i ett bad. Fråga mig inte varför eftersom jag avskyr det ;)

Inga kommentarer: