måndag 25 juli 2011

Lilla stjärna.


Susanne har tryckt på mej en bok, som jag måste läsa! Jag är absolut inte på läs-humör nu, alla vet ju att jag måste ha suget efter en bok och att den måste vara svinbra redan från sida ett! Jag har en halvläst bok som heter Blondie, som bara ligger här.. Kan inte fortsätta, är inte sugen, mår illa av den. Fattar knappt att jag klarade av att läsa boken om Linda Lovelace, fast å andra sidan har jag förträngt en del från den boken har det visat sej. Den var så gripande, och hemsk, och brutal! Men i alla fall :

"Två flickor växer upp på olika håll i Sverige, med mycket olika förutsättningar. Den ena hittas övergiven i skogen och växer upp gömd i en källare. Hon har en enastående förmåga ; hon kan sjunga helt rent, och härma all musik hon hör. Den andra har inga sådana förmågor, är inte speciell på något sätt. Hon är precis som alla andra - möjligen lite fulare, lite tjockare, lite konstigare. Det dröjer 14 år innan de två flickorna möts. Tillsammans sätter de igång en serie händelser som leder fram till Allsång och kaos."

"Lilla stjärna är en roman om utanförskap, en uppgörelse med vuxenvärldens svek och en påminnelse om det anlag till ondska som finns hos oss alla."

Man ska tydligen väldigt tydligt få veta hur de tillsammans mördar en massa män. Verkar intressant, tyckte jag. :) Så den får det bli!

Jag är fortfarande proppmätt på sushi. Hann med en treminuters-shoppingH&M innan de stängde idag, två tröjor kände jag för. ;) Somnar man gott sen.

PEACE!

Inga kommentarer: