tisdag 18 maj 2010

Jag har ont!

Förresten så har jag så jävla ont i min fot, på tatueringen! Börjar tro att jag är för gammal för sånt här, att min kropp försöker säga mej nånting. ;)
I somras, när jag envisades med att sätta i en navelpiercing till (som att det inte skulle räcka med den jag redan har) så fick jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så den fick jag ta ut. När jag var 16 och skaffade tungpiercing medförde det tydligen ett mindre talfel fick jag berättat för mej av en lärare, mina S blev tillgjorda, alltså jag fick koncentrera mej för att få fram ett rent S. Tungpiercingen är borta, men jag tror att det s.k "talfelet" sitter kvar.

Nu har jag ju tatuerat foten, igen.
Och det gör så ont att det medför att jag går helt illa, för jag kan inte sätta ner foten ordentligt! Och detta resulterar i att jag även får ont i hälen. Haha. I-landsproblem.
Det negativa denna gången är ju att jag inte kan "ta bort" denna bara för att det gör ont, utan jag får väl stå ut. Jag vill inte ta bort den, jag gillar den! Men att det skulle göra så ont att få en hemmagjord tatuering trodde jag aldrig! ;)
Det går väl över tills jag gifter mej.

Inga kommentarer: