torsdag 11 december 2008

Happy tree friends!

Sista skiten med tvätt är snart klar! Fan vad skönt. Imorgon är det fredag, det är alltså sista dagen denna veckan då jag är trött, förhoppningsvis. Och detta innebär att så fort min tvätt är klar ska jag anstränga mej för att vara vaken lite extra ikväll. Sista arbetsdagen imorgon, som sagt. Då får man vara trött. :)

Somnade till Happy tree friends igår. Ah, herregud.. Hade totalt glömt bort att jag har en DVD-film som jag fick av Tobbe för typ 100 år sen, med ett par timmars Happy-nöje! Och så fann jag den igår, knatade in till mitt sovrum, slängde in skivan och la mej.
Det är tecknat, för dom som inte vet. Och det är ett gäng små filurer som skadar varandra. Det är väl en bra förklaring? :) Jag älskar dom, har alltid gjort! Så brutala.. Men det är skumt, det är väldigt märkligt, när jag tittar på dom - och när de skadar sej, så gör det så jävla ont i hela mej! Vet inte om jag har en förmåga att leva mej in, eller om DOM har en förmåga att få det till att se så vidrigt ut, men jag älskar det! Det är allt jag kan säga.

Låg och funderade på vilket som är mitt favoritklipp. Och det måste vara när hela gänget sitter kring lägerelden och berättar spökhistorier. :) Så kommer den elaka gröna gubben fram ur elden! Och han tar en utav de små och grillar, sen sprättar han den stackaren och drar ut en tarm eller nåt. Tarmen använder han för att strypa den andre med. Och den tredje, den lille igelkotten hoppar in i sin sovsäck och gömmer sej, livrädd.. ;) Då tar den gröna gubben sovsäcken och slänger in i elden, tills han dör.
Sjukt underhållande! Eftersom jag somnade mitt i, så fortsätter jag nog ikväll.

http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html?episode=25_knife
Länken är om någon vill se Agges favvisklipp! :)

Inga kommentarer: