lördag 8 november 2008

Jobba, jobba, jobba.

Jag råkade somna under Fredag hela veckan igår, så jag såg inte ens vem som åkte ut ur Idol. Men när jag vaknade mitt i natten slog jag på text-TV och såg att det var Lars som fick lämna tävlingen. Bra, tycker jag. Jag som älskade Lars på hans första audition!
Och hur kan man kategorisera Nirvana som rock? :)
Jag tyckte i alla fall, som vanligt, att Anna sopade mattan, fattar egentligen inte vad hon gör i ett Idol-sammanhang, hon borde ligga på topp i musik-Sverige för längesen! Hon är nästan för bra för Idol, likaså Kevin.. Vilken kille!
Johan däremot - han är det perfekta Idol-materialet! :) Nog om det.

Somnade som sagt på soffan, av misstag denna gången, och vaknade även i soffan med värk i axlarna. Idag känner jag mej på bättre humör dock, även att jag inte är så jäkla pigg på saker och ting. Nu kommer mitt straff för att jag var i Ullared i måndags. (Det är det värt..) Ska jobba mellan 10 - 18. Dagen kan ändå bli bra, Palle är där. Vi brukar ha kul! :)

Sitter och tittar på tjockisprogrammet Biggest loser, men nu måste jag klä på mej, Johan kommer snart och kör mej till jobbet. Fy, så bortskämd man har blivit sen han tog körkort! Men det kan ju inte jag hjälpa, det är ju han som erbjuder sej! ;)

Inga kommentarer: