måndag 17 november 2008

Darling, go home.

På onsdag är jag tydligen ledig eftersom jag jobbar på söndag. Tänkte att jag kanske skulle ha sån tur att mami slutade tidigt då, så kunde vi träffats och tagit en fika och sen åka hem och fortsätta fika. Tänkte jag.. Men mamma stänger tyligen på onsdag, så hon är inte hemma förrens sent. Men vi vände på det - vi fikar på morgonen istället, äter frukost bara hon och jag. :) Mamma är den enda människan i världen man kan lita på, förutom sej själv. Jag älskar dej, mamma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då kan du väl ta en fika med mig på dagen istället=) Jag är ledig och om inte Williams förkylning utvecklas till något värre är han på dagis o jag kan behöva en paus i skolarbetet=)PYSSS

Jennie ♥ sa...

haha , vill du veta en ännu pinsammare sak , dubbelpinsamt :) beredd? Jag har alla Astrid Lindgrens sagor på på såndär ljudbok , du vet ! :) haha , brukar lyssna på det ibland . & nu kommer det pinsammaste ! Det är Andreas som laddat ner det till mig , gulle honom . Han sa en dag , jag har laddat ner alla de sagorna , för jag vet att du gillar det :) hahahaha ! :) sötnööt ! :)

mm , ska försöka litegranna , det går ett program ikväll om sömnproblem , kan ju kika lite på det .

Btw , skulle du inte skicka bilder , så jag kan göra en ny header till bloggen ..

Puss , älskardej !