torsdag 30 oktober 2008

November rain.

Visste alla hur Tila slutade igår? Haha, det var ju final och allt. :)
Så stod det mellan Kristy och Bo. Jag var bergis på att hon skulle välja Bo. Men hon valde Kristy. Sken upp med hela ansiktet och frågade :
- Kristy, you still have a shot at love. Are you interested?
Varpå Kristy börjar vrida sej, gråta och tvekar på sin läggning, helt plötsligt börjar hon ana att hon kanske tänderBÅDE killar och tjejer. Så hon ger stackarn nobben. Hon tackar nej till ett förhållande med Tila. ;) FÖRNEDRAD! Stackarn. ;) Så Tila började lipa och var ju givetvis förbannad.
Förnedrings-TV när den är som bäst.

Nu ska Johan spela wow, det känns vemodigt. Alla vet ju hur han blir när han spelar, därav ville han inte att jag skulle börja. Men nu ska vi spela lite har vi tänkt. ;) Han är dock i lvl 70, och jag är still på lvl 22. Jag har inte spelat på över en vecka, tycker inte att det är kul utan Linis. Men vi ska dejta någon dag, så att vi kan prata lite och dessutom spela. :)

Jag har en fråga - Jag och Jennie kollade på Fäbojäntan häromdagen. Haha, det är inte så illa som det låter. Ingen av oss hade sett den bara och enligt alla så måste man ha sett den! Så dålig! :) Men vi undrar om Gert är med i den? Enligt Jennie så är han det, men enligt mej (och jag letade och letade) så är han inte med. Så nu frågar jag er, och hoppas på att någon som verkligen vet kan svara : Är Gert med i Fäbojäntan?

Skulle bytat SATC-skivor idag, men det är sånt oväder att jag inte pallar gå ut. :P Får hålla till godo med de jag har. Eller sticker jag upp en snabbis sen. Säga vad man vill om Carrie (syftar på titeln världens osexigaste kvinna, vilket jag fortfarande stör mej som fan på) men hon vinner i alla fall titeln som bäst klädd på röda mattan!

That´s all for now.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fäbojäntan har inte jag heller sett, e den så kass som alla säger?
Vem fan e Gert???

Anonym sa...

What? Gert som i Gert Fylking?
Hm, jag vill också veta!
Hade iofs varit ball om han varit med... Haha!