torsdag 16 oktober 2008

Haha!

Satt och pratade med Marie i telefon, som vanligt blev det ett långt och givande samtal. Underbara människa, fan vad jag längtar till Ullared! ;)

Just i detta ögonblick känns det som att jag inte har ett enda bekymmer i hela världen. Förutom Anna Skipper. Jävlar, vad jag avskyr Anna Skipper!
Har inte känt så stark avsky för henne innan, men nu hatar jag henne. Råkade slå på trean nu och jag fick slå över. Jävla människa..
Hade hon kommit in i mitt hem och rotat i min kyl och påpekat min vikt hade jag svarat henne : "Du är inte så jävla snygg du heller!"
Anna Skipper påstår också att PMS beror på allmän obalans. Jaha, ja. Vad ska jag säga om det, jag som är det största PMS-monstret på jorden? Får jag skylla mej själv då? Eh, nej?
Jennie bara sneglade på mej och började gapskratta när de sa det i "du är vad du äter" i förra veckan. Anna Skipper är en tråkig människa.. Undrar om hon är så jävla glad när hennes hormoner spelar henne ett spratt! Tror inte hon är så kaxig då..

I vilket fall som helst, råkade slå på MTV och där var det "Fabulous life of.." Courtney Love! De kallar henne rock-monster och knäpp. Klart som fan hon är knäpp, men hon kan skryta med att hon är det coolaste som har gått i ett par skor!
Och nu visar det Britney. Min dag idag? Kanske. :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha. Jag skrattar också högt!
Jag som tycker bra om Anna. :)
Kan vi fortfarande vara vänner, tror du? ;)

Jennie ♥ sa...

vi ska förhoppningsvis flytta till en annan lägenhet bara , här i nybro !

Anonym sa...

Jag ska också till Ullared i höst. Innan jul är mitt mål, haha. När ska du dit? Kanske råkar bli typ som en favorit i repris? Hihi.