fredag 24 oktober 2008

Besviken.

Besviken. Det är väl vad jag har att säga om den saken.

Nu drar vi snart, ser faktiskt fram emot denna dagen! :) Känns skönt att bara få komma iväg och få känna mej ledig. Ska tömma min vinflaska ikväll med, för idag ska det handlas nytt! Ska ju på partey imorgon, hos Jennie. :) Kunde behövt en fylla, faktiskt. Men jag ska ta det lugnt, i alla fall hemma hos Jennie. Men ingen vet vad som händer efter det! Börjar ju inte förrens 11,30 dagen därpå, så då har man förhoppningsvis hunnit sova bort en hel del. ;) Den som lever får se!

Jennie skrev för en stund sen ett jäkligt roligt SMS till mej. (Hon läser min blogg, btw, det hade jag inte en jävla aning om! Därav kommentars-funktionen, använd den vettja!) :)
I SMS:et stod det att igår när hon hämtade Laban från dagis så tog han upp det rosa trollet i bilen. (Kakisch - jag alltså.) Och så sa han att Kakisch hade bajsat i bilen, sen torkade han trollet i rumpan och sen pussade han trollet. Kakisch då. :)

Och för övrigt håller jag med killen på Max igår, mitt nagellack är skitsnyggt! :) Men faktiskt så tog det slut häromdagen, så jag har kastat det. Är inte det ett tecken på att jag snabbt som fan måste hitta ett nytt blodrött nagellack? I think it is..

Inga kommentarer: