söndag 7 september 2008

Rave?

Mami släppte av mej hos Johan igår när vi hade vart hos Ale.
Vi käkade vitlöksbaguette, småpizza (haha), glass och en massa cola. Hypat! And then we watched Bring it on 4 - typ världens roligaste film.
Johan och jag är inte bra för varandra, av flera olika orsaker. Dels så äter vi som hästar när vi umgås, det gör jag sällan annars. =P
Dels så får man vare sej man vill eller inte lyssna på hardcore, jävla ravemusik!
Och ja, jag kommer spela sönder break up. ;) Har redan börjat. Sjukt bra!

Men nu är jag hemma i alla fall, ska ta mej en lång skön dusch och sen ska jag lägga mej i min fåtölj och kolla på Hairspray. Får se om den är så dålig som de säger. Jag tror tvärtom. :) Annars har jag ju min älsklingsfilm - Tre systrar och en mamma. Det, mina vänner är verkligen världens mysigaste film.
Förtjänar lite slapp och släng idag. Har massa med bra filmer att titta på! Glass har jag med. :) Och oliver. Och vin! Åh, vin ska jag dricka lite ikväll.
Men först duscha, sen ta mej ett bloss. Sen hälla i mej en kanna kaffe, så att jag förvandlas från monster till människa.

Btw, det här med att Johan och jag äter onyttigt osv.. Det första han säger när han vaknar på morgonen idag är :" Jaaa! En ny dag, nu kan jag äta igen! " Vadå söt, liksom!

So long, kommer ju skriva sen igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

JA! Ät upp oliverna innan jag kommer och hälsar på! ;)
När förresten?? :)