onsdag 5 juli 2017

Spelningen gick asbra, en publik med halvfulla 40-åringar lär vara den mest tacksamma publiken! Så pass att vi fick ta en kort paus för att snabbt öva in fler låtar eftersom de ville att vi skulle köra lite till ;) det ville jag också, fasen vad kul det var! 

I måndags åkte jag hem till Karlskrona vid 5 på morgonen, landade hemma hos Angelica vid 6. Alla sov, men jag smög in och väckte penny, sen gjorde vi kaffe tills de andra vaknade. Hade en så himla mysig dag, älskar verkligen det spontana i mitt liv. Jag är inte mycket för planering, utan allt som sker pang bom är sånt jag trivs i bäst! 

Igår hämtade Jennie och Mårten upp mig hos Angelica, sen hade vi en heldag i Kalmar. Också väldigt mysigt och oplanerat. Vi besökte slottet där de har "barnens slott" på sommaren, massa kul för de små. Prinsar och prinsessor, kungar och riddare, pyssel och guidning av prinsessan. Vi åt lunch på slottet (fett positivt överraskad, jag har sällan ätit så goda köttbullar på någon annan restaurang), dyrt men vällagat. ☺️ på kvällen dukade vi upp hela mitt bord med tapas och god dricka, Jennie och jag körde gottepåse på bolaget - köpte en sort av massa olika goda öl och cider. Så himla mysigt! 

Detta är min sista lediga vecka på ett tag. Ska faktiskt bli himla skönt att återgå till rutiner. Jag slarvar med sömn, mat, medicin, rutiner över lag när jag är ledig såhär länge. Det har varit skönt, men jag är peppad att jobba lite. Hoppas värmen slår till nästa vecka, det är guld att få jobba utomhus när det är som varmast! Ta ungarna till stranden, spela kubb, springa barfota.. ☀️ 

Inga kommentarer: