onsdag 24 augusti 2016

Hur morgontrött jag än är om morgnarna så älskar jag att vara tidig på jobbet! Nu börjar dessutom hösten närma sig, och då blir det mörkare och mysigare. Jag är egentligen inte så glad för hösten, men idag blev jag sugen på höst! 

Kom lite tidigare imorse eftersom jag numera åker buss 😡 gick och donade lite på avdelningen, tände alla myslampor och förberedde. Sen kom barnen. Miljön har verkligen påverkan för hur vi människor fungerar. Är det dämpat ljus och lugnt omkring så bjuder det in till lugna aktiviteter. Ett barn frågade om vi kunde kolla på film och det var nästan planerat från min sida ;) vi satte igång barnprogram och alla barn som trillade in efter hand satte sig tyst och lugnt på mattan och deltog. Det blir gemenskap även om det inte är någonting aktivt som är igång! Just på morgonen tycker jag dessutom att barnen ska få ha lugn och ro som ett alternativ, för de ska trots allt orka sitta i skolan en hel dag efteråt. 

Hur mysigt som helst imorse, och då satt jag och drömde om höst och vinter när man kan tända lite ljus, titta på julkalendern tillsammans och ha fler såna sköna stunder. Det uppskattas verkligen! Barn är fantastiska (oftast) ;) och vårt jobb (och framförallt HUR vi gör jobbet) är så himla viktigt för barnen. 

Inga kommentarer: