söndag 27 december 2015

Kort summering av denna julen : 

Jag åkte hem den 21, gled in hos ringborgs och åt god mat, myste och bytte julklappar. Dagen efter hade vi frukost hos Marie! Min julkänsla gick från noll till 100 på sekund, magiskt! Lekte med lego, pratade och åt. Sedan vidare för att sova hos Malin. Vi har inte setts sen vi flyttade isär knappt, så det var mysigt. Jobbade den 23 och efter jobbet stövlade jag in hos Linda, Malins syster. De har varje år lilla julafton, och jag ville så gärna träffa alla! De blev överraskade men glada att få se mig där :) 



Julafton var jag hos mamma, med hela stora familjen. Min julklapp blev uppskattad, det här med att skänka pengar är något jag kommer fortsätta med! På kvällen körde vi och hämtade hem Ida, och det var nog min bästa julklapp. Eftersom vi pratar länge och ofta så tror man inte att man ska sakna varann, men fy vad jag saknar henne när jag vet att hon är i närheten! Det var guld att få hem henne! Vi öppnade klappar och kollade på tomten är far till alla barnen med mamma och dom, sen fick vi skjuts till nättraby. Eftersom ingen i nättraby var hemma så var det lugnare och skönare att vara där resten av kvällen eftersom jag skulle upp och jobba igen den 25. 

Ja, jobb den 25, sen mys med kortspel och julmat hos mamma med Fia och Johnny, sen upp igen igår. Igår gjorde jag, mamma, Anna och nellie stan i Kalmar. Jag fick skjuts hem och jag fick shoppa. Handlade äntligen min matta som jag velat ha. En persisk! ;) fick massa annat fint inhandlat, bland annat en skinnjacka ifrån JC för 350kr!!! Sjukt! :) 

Plugget har hamnat åt sidan, och jag fasar för det. Det var faktiskt därför jag valde att åka hem så tidigt som igår, så imorgon får jag lägga på ett kol med skolan och uppgifterna! 

Mattan <3

Inga kommentarer: