måndag 7 december 2015

Ja. Så i lördags flyttade jag! Allt gick fort som fan, inom en timme var allt inburet i lägenheten. Efter två timmar kunde jag skicka hem mamma och Håkan, sedan återstod allt skruvande, uppackande och plockande. Även där gick allt enligt planen! Kvar var bara alla tomma kartonger och skräp överallt, och så städningen.. Somnade som en stock på kvällen, och även mitt på dagen igår. Så jag tog aldrig tag i så mycket igår. Men jag såg ett slut på allt åtminstone, och det var skönt. 

Så fort jag satt mig på bussen hem till Jennie igen så började jag känna vemod. Vill jag verkligen bo i Kalmar? Kommer jag verkligen trivas där? I lägenheten JA. Den är helt jävla perfekt. Men i Kalmar återstår att se. Jag åker till Kalmar på torsdag, då är min praktik slut. Då ska jag städa och slänga skräpet. Min ringborg-familj kommer att åka upp till mig redan på lördagen. En heldag med mys. Det blir en smidig övergång, och det behöver jag nog för att jag ska vänja mig. Mårten tyckte att det var vemodigt att skicka iväg mig till att "flytta hemifrån". ;) men jag klarar mig, det gör jag alltid. 
Jag har verkligen fått till lägenheten precis som jag vill ha den! Nu är jag ju inte klar, men man kan se lite val av möbler, färger osv. Det blir fint! 


Inga kommentarer: