fredag 6 november 2015

Idag känns som en bra dag! 
1: jag och Sofie är klara med forskningsrapporten. Sjukt skönt att kunna lägga det på hyllan några dagar. Vi har haft så långa dagar framför oss nu, där vi slitit från morgon till (nästan) kväll. Ibland har hjärnan kokat över, och ibland har det gått lysande. Idag skickades det in. 

2: jag har besökt min praktikplats. Jag är alltid gnällig innan praktiken, allt känns besvärligt innan man kommit in i verksamheten, och allt snurrar i huvet. Nu är läget dessutom så att jag får nycklarna till min lägenhet mitt i praktiken, vilket innebär att jag behöver befinna mig på besiktningen. Att behöva be om ledigt det första man gör, liksom.. 
Allt gick bra. Jag har haft praktik på den skolan förut, fast på ett annat fritidshem. Personalen är med andra ord ny för mig. Men, en av mina favoriter ur personalen ifrån min första praktik är nu på det fritidshemmet jag ska vara på! Härligt, kände jag. Plus att besiktningen var inga konstigheter, jag kan gå ifrån en stund den dagen. 

Bra fredag idag. Nu ska jag ladda om och försöka ställa in mig på att opponera andras rapportarbete, men jag väljer att chilla lite där, för att minska risken att vilja skjuta mig själv i huvet. 

Inga kommentarer: