fredag 21 augusti 2015

Så jävla sjukt, jag var den så var "taggad" att ta tag i det här idag. Så sätter jag foten innanför dörren och mår dåligt. Alltså på riktigt dåligt. På gränsen hela tiden, men som vanligt håller jag på allt tills jag är ensam. Hittade några öl i kylen, och idag behöver jag verkligen dom. 

Malin åkte till jobbet och jag tog en dusch. Efter det bröt jag ihop. Varför vet jag knappt, mer än att allt känns hopplöst här hemma, jag HATAR att behöva mellanlanda med all skit. Vill flytta grejerna från ett ställe till ett annat, men det känns så onödigt att flytta allt till Jennie för att sedan (KANSKE) flytta skiten till Kalmar. Det är bara här hemma jag mår såhär dåligt, i övrigt tänker jag inte såhär. Men nu känner jag mig bara ledsen och uppgiven och hopplös. Jag trivs hos familjen ringborg, för de är min familj. Men jag hatar att vara någonstans på obestämd tid, utan att ha någon koll på hur allt blir sen. 

Imorse kröp Alfred in till mig och viskade igen. "Idag är det fredag. Ikväll ska alla på gatan träffas. Vill du vara med då? Vill du sitta bredvid mig då?" Jag sa ja. Nu har jag bestämt mig för att sova hos pappa inatt istället, för att jag ändå ska tillbaka till lägenheten tidigt imorgon bitti. Ringde Alfred och sa det. Det var lugnt, men jag började ändå tjuta. 
Usch. Hoppas att jag är hormonell eller något för detta är inte jag. Men det behöver nog komma ut. Tragiskt bara att det behövs alkohol, men så funkar jag. 
Såhär packar man utan lådor. Ena hörnan är "kasta-hörnan" och bilden visar "spara-hörnan". 

Inga kommentarer: