tisdag 4 februari 2014

Jag kan verkligen inte beskriva denna känslan. Har vart pirrig förr efter tentor och tänk att "det får gå som det går". Men denna tentan vi hade för några veckor sen. Där tänkte jag och typ alla andra i klassen att många kommer kugga. Och då har jag försökt tänka "nån gång kommer det ske, har klarat mig fint hittils ju". Sen fick vi veta rykten om att de som läste denna kursen förra året, då kuggade alla i klassen. Så vi har vart inställda på det. Jag kände att mitt valda tema var fantastiskt kul och att det hade vart jätteroligt att genomföra min aktivitet. Men jag blev osäker med tiden på om den är så jävla enkel att genomföra med så många barn, och sånt tittar de ju med på.

Igårkväll fick jag mail. VG på tentan och därmed VG på hela kursen! Med fin motivering om att jag tänker kreativt och skriver på ett fint och förståeligt sätt. Viktiga saker såsom genus, flerspråkiga barns möjligheter och hur jag löser problem. Fan, jag MÅSTE skryta lite då.

Trots godnatt-medicin somnade jag inte förrän läääänge efter, låg och flinade och studsade i sängen. ;)

Min dag startade som ett åskmoln igår, kände mig lite nere och tjurig. Gjorde ett pyttelitet steg i rätt riktning och bara det kändes som en stor lättnad! Och så kommer tenta-resultat.
Lycklig över lite men ack så viktig lycka!

Inga kommentarer: