måndag 18 november 2013

Balansen för mig är knepig. Sova 3 timmar ena natten och den andra 11. Tillbaka till 3 timmar, nästa natt 6 timmar osv.
Igårkväll var jag trött och faktiskt lite tjurig, man blir lätt det när medicinen gått ur helt, eller det är mer märkbart då. Jag slarvar med att putta till medicin på eftermiddagen dessutom, vilket jag vet att jag MÅSTE bli bättre på.
Iaf. Igårkväll var jag trött. La mig i sängen med datorn. Netflix. Orange is the new black. Just sayin.
Poff! Så var klockan 2 och jag var inte ett dugg sugen på att sova. Jag somnade ändå, tvingade mig själv. Jag är ofta slow på serier, hör alla prata om det och sen när jag har tid. DÅ kollar jag och då streck-kollar jag :) denna känns lovande!

Igår när jag var hos morsan blev jag så lillebror-gosig men det är inte okej att gosa honom nu för tiden. Man får vara lite cool och manlig (det är jag bra på) så jag "bjöd hem" honom till helgen på TV-spel, pizza, chips och film.
Och på tal om manlig så undrar jag själv ibland.. jag gillar att städa och ha det rent, men fan vilken slarver jag är! Som en typisk karl. Imorse hittade jag tre kaffekoppar som jag oftast bara ställer där jag står och sen glömmer jag alltid de där. Snus lägger jag vid fönstret om jag somnar med snus i. Jag sover oftast i kalsonger och det är många gånger de bara slängs på mitt rum när jag byter om och SEN hamnar de i tvätten. Alltid en hand innanför brallan när jag kollar på TV o när jag sover.. Det tänker jag ens inte själv på, det är andra som påpekar det. Så länge jag inte är mansgrisig så är jag nöjd. Och det lär aldrig hända.

Inga kommentarer: