fredag 28 juni 2013

jag är inte arg - jag är besviken ;)

Jag har typ vart lite bakis idag men har känt att det vart värt det. Hade en asfin kväll igår med Albertsson och sen mötte vi upp de andra brudarna, Ale, Elina, Johanna, Jennie och Johanna. Mår bra av såna stunder. Öl,mina fina tjejer och sommar.

Ikväll körde vi lite tapas och öl hos jennie och Mårten. Jennies mamma kom, satte sig jämte mig och kramades och när hon tittade upp skrek hon rakt ut! Hon har inte träffat mig sen jag gjorde septum, haha. Hon blev sååå besviken. Och tyckte det var sååå dumt! Och jag KAN inte låta bli - sist jag träffade henne fick jag mig en uppläxning för jag hintade att jag eventuellt i framtiden vill pierca mig på ett mer intimt ställa. Man måste prova, liksom. Så ikväll när hon gick bananas på min näsa sa jag "ja, det är inte den enda nya jag skaffat, men den andra lär jag inte visa upp." ;) skoja min doja, hon svimmade inte. Jennie hann flika in om att jag ljuger. Men en dag ska jag. ;)

Sen ska jag vara kryptisk nu - skit samma, bara jag får ur mig det : jävlar satan. Duktig tjej. Verkligen duktig tjej. Baah. BAAH! ;)

Drömma sött. Eventuellt. :)

Inga kommentarer: