söndag 20 januari 2013

Jag och Albie har vart bundisar sedan gymnasiet. Vi har hållt ihop i alla väder, trots milslånga avstånd. Har sällan haft så kul som vi hade på Hasslö, där var festerna alltid roligast.

Vi har gjort en del sjuka grejer, såsom märkt varann för livet med fula ärr den där kvällen när jag for in med huvudet före i en container och hon hade ett decimeter långt köttsår på armen.

Vi tog varandras händer på studenttrappan och sprang ut fulla av förväntningar och ingen aning om vad som skulle hända - både glada och ledsna på en och samma gång. Vi lovade varann att alltid ha kontakt oavsett vad. Det har vi hållt. Vi har bott nära varann och även väldigt långt ifrån.

Oro och brevväxling när hon var i Afghanistan, biltripp till Borlänge när hon bodde där. Nu bor hon nära. Och jag saknar henne lite extra nu för tiden. Så igår bokade vi en helg hos henne i Växjö i februari. Jag ser så fram emot det! Växjö är inte långt men man åker sällan dit ändå. Men nu så. Låt 20 dagar gå jävligt fort så vi kan starta myset! :)

Inga kommentarer: