torsdag 27 september 2012

Vissa låtar talar verkligen till en direkt man hör den. Jag är en sån som ger bort låtar ibland, ibland till fina (oftast) men även ibland till as.

Denna låten spelade Isabella för mig härom dagen och jag kände DIREKT att detta var en låt jag ville ge till min storasyster! Så, med kärlek och tårar i ögonen, Alexandra, ger jag dig denna låten. min syster och jag har ganska många låtar ihop, som vi gett varandra under åren och som ALLTID framkallar tårar och en enorm saknad efter varandra. När hon bodde i växjö var det många gånger vår räddning. In på MSN, dela låtar och gråta efter varandra.

Det är asbra att ge bort låtar, för då tänker personen i fråga på mig när den lyssnar på låten. Jag vet inte hur många låtar jag gett bort under åren, men jag håller alltid stenkoll på vem som får vilken låt. Det är inget jag väljer själv, låten bestämmer det. och man bör känna sig speciell om man får en låt av mig!

Alexandra, för mig är du inte bara speciell. Du är så mycket mer! Du finns alltid för mig, du står alltid vid min sida hur långt vi än är ifrån varandra, du älskar mig hur jag än beter mig. More than life itself. Även det är en låt vi gett varandra för många herrans år sen.

Jaaa, jag har en gråta-efter-storasyster-dag idag. I övrigt är humöret rätt okej. :)

Inga kommentarer: