lördag 3 mars 2012

Lille Alvin.

Som vanligt med min otur..

Vi satte oss i bilen från mölndal vid 3 igår, var i karlshamn vid halv 7. Missade bussarna med 2 minuter, så jag fick vänta en timme på nästa! Så drygt när man bara vill hem och ta igen allt mys med sin Tobbe. :)
Där satt jag, frusen, spytrött, hungrig och ont i axeln. Men jag kom hem till sist och fick äntligen mysa upp mig i hans famn. Finns inget bättre. :)

Idag blir det kalas för min lille gudson Alvin. Stora fina killen är nu 3 år, och som vanligt undrar man var tiden har tagit vägen. Snart är han storebror själv. :)
Ska möta upp Angélica innan, vi ska ha patroner till vår skrivare. Vi ska ta tag i det här scrappandet igen, det är ju så kul! Och nyttigt för en människa som mig. Stimulerande för hjärnan. ;)

För övrigt har vi haft det bra i göteborg, jag har ju alltid haft en speciell kärlek till den staden. En liten bit av mitt hjärta bor i göteborg. Hade min morfar där, och jag glömmer aldrig när mamma, Alexandra och jag åkte tåget dit. Jag var 6 år ungefär, hade aldrig träffat honom innan. Av alla människor på parongen gick jag fram till den som jag trodde var min morfar och tog honom i handen. Det var min morfar. :) efter det var vi där varje sommar, minst. Vi älskade det!

Har en förkylning på g, känner det i både öron, näsa, hals och framförallt luftrören. bara att stå ut! Nu måste jag göra mig i ordning. :)

Inga kommentarer: