fredag 11 mars 2011

Farmor.

Varje gång jag ska slå ett telefonnummer manuellt på min mobil, som har riktnummer 0455 får jag upp farmor. Hon ligger först (tydligen) när det gäller 0455-nummer. Har inte så många hemnummer inlagt, kan bero på det.

Jag förmår mej inte att ta bort henne. Jag vill ha henne där, som om hon fortfarande fanns. Jag blir varje gång påmind, varje gång. Och jag gillar att bli påmind, det sista jag vill är att glömma henne! Det kommer jag aldrig göra.. Jag gillar att se hennes namn komma upp på skärmen. Det framkallar både sorg och glädje. Sorg över att telefonnumret inte längre existerar, att jag inte kan ringa henne. Glädje över att se "Farmor", precis som om hon fortfarande levde.

Hon får vara kvar där. Precis som vanligt. Min fina lilla farmor. Vad jag önskar att jag fick EN dag till med dej, EN dag! Eller en timme.. En timme hade varit för lite, men samtidigt tillräckligt mycket för att få kramas och tala om hur mycket jag älskar henne! Ingen kan någonsin mäta sej med min fantastiska och underbara lilla farmor. :)

Inga kommentarer: