onsdag 2 februari 2011

Hemmagjord pizza och storstädning. I smyg. :)

Jennie Andersson är en fin människa. Idag bjöd hon bort mej på hemmagjord pizza, med salami, oliver och kronärtskocka. Mycket god! Och egen pizzasallad till! :)

Efter det sprang jag raka vägen hem, ganska oplanerat. Nettan ringde, hennes dotter, alltså mammas bästa kompis dotter (som vi för övrigt i princip är uppvuxna med) och hon behövde lite hjälp i lägenheten. Dottern, Lina flyttar in i lägenheten under mej nu i dagarna, och vi har städat lägenheten ikväll. Moppat, dammsugit, dammat.. Fixat och donat. Allt i hemlighet, för Lina blir så arg annars! ;) Men hon lär ju märka det, med tanke på att vi fixat dit gardiner och skit med. ;)

Nu är jag hemma, ska slänga ihop en sallad till dagens lunch imorgon. Får bli sallad, jag måste tänka mej för nu. Vikten får inte skena iväg, det ska jag se till! Men en fågel viskade i mitt öra att det blir Donken imorgon när Angélica, jag, Ase och Malin ska ses och ha torsdags-mys-pill-i-håret-mys hos Angélica. ;) Efter torsdag får jag lov att tänka mej för! :)

För alla som vill veta så mår axeln förhållandevis bra. Jag har ont, men inte på långa vägar så ont som i helgen!


Är han inte fabulös på denna bilden, så säg? Mini-mafioson.


Inga kommentarer: