måndag 20 december 2010

Idag är jag pappa-gris.

Världens finaste Håkan och världens finaste mamma!

Världens finaste pappa Mikael och världens finaste gravida Malin med min vackra lillebror Charlie i magen.

Fan vad pappig och Malinig jag är idag då!
Det slog mej nyss när jag ringde, och inte kunde sluta prata. Min pappa är världens bästa att spy ut vad man känner för, oavsett vad det gäller!

Jag pratar om allt mellan himmel och jord. Skrattar, gnäller, hånar och pratar allvar. Pappa lyssnar och är alltid intresserad av vad jag har att säga, vad det än handlar om! Det är en bra förälder. Båda mina (alla mina fyra) föräldrar är fantastiska!

Men ikväll har jag en pappa-kväll. Hos pappa får man lov att vara liten, trots att man är 23 och inte alls i närheten av att vara ett barn. Hos pappa får man sitta i knät och kramas hur mycket man vill, man får medhåll om man gnäller, och det bästa av allt : man ÄR fortfarande "den lilla" trots att jag har en bror som är 22 år yngre. ;)
"Var snäll mot den lilla.." "Men bråka inte med den lilla.."
Pappa kör inte detta lika hårt som farmor, för farmor gav sej aldrig på den punkten. :)

Min fina farmor.. Undrar hur julen ser ut utan henne. Det första jag ska göra på julaftonsmorgon är att gå ner till minneslunden, tända ett ljus och spela hennes favoritlåt. Vill jag gråta ska jag gråta, vill jag inte gråta ska jag inte gråta.
Men hon ska minsann veta att viktigast av allt är hon och det går inte att förändra. Farmor, föralltid är du på plats nummer ett i mitt hjärta!



Inga kommentarer: