torsdag 26 augusti 2010

Oops! :)

Nu har jag städat mej varm! Ska snart ta en dusch och sen slappa i soffan tills det är dags att lägga sej. Bara skit TV ikväll, så kanske sätter jag igång Vänner eller Twilight? :)

Gjorde ju världens klumpigaste grej innan!
Vi ska ha fredagsmys på jobbet imorgon, som vanligt. Och eftersom en del av oss dietar lite och en del av oss inte får äta socker pga diabetes så valde vi att köra lite popcorn/salta pinnar/frukt imorgon. Ibland syndar vi ju med lite kinderägg och plockgodis, men just imorgon sa vi att vi kör frukt. Jag skulle stå för melon.
Så på väg hem från jobbet tänkte jag att jag tar det på Frukthuset, har lite att göra här hemma så jag pallar inte ge mej iväg. Bara det att då hittade jag nåt jag tyckte såg väldigt mycket mer trevligt ut! Massa sura och salta karameller (typ marknadsgodis i en liten hink) och köpte det istället! Så jag sket i melonen.
Sen när jag gick därifrån kom tanken att det faktiskt numer är så att det finns en i gänget som inte får äta socker. Jag bör inte, men Sus får inte.
Jaja. Får väl va så, för denna gången! Tur vi har massa annat gott som sockerärter och annan frukt! ;) Annars hade jag legat risigt till!

Inga kommentarer: