lördag 14 augusti 2010

Kräftskiva!

Gammal bild på Andersson och mej. Men det är kärleken som räknas!

Min vän Jennie Andersson är bara så bra! Hon har en radar som känner av min sinnesstämning på en mils avstånd. Och sanningen att säga har min sinnesstämning inte varit den bästa idag.
Det första hon gör när jag kommer är att kramas, såklart - och sen hälla upp ett glas vin.
- Vi smygstartar lite..
Och det räckte liksom med ett glas vin för att jag skulle känna mej på mycket bättre humör! Ett glas vin, och så lite Jennie Andersson.

Har haft en mycket trevlig kväll! Anne har lärt mej hur man skalar kräftor (jag har aldrig vetat hur man gör, Marie fick till och med lära mej att skala räkor en gång - värdelös är jag). Det var så gott! Jag har stoppat i mej en massa onyttigheter ikväll, sånt som inte är GI på långa vägar! Dumt av mej. Men Mårtens bröd.. Hans hemmabakade bröd.. Jag vet inte alls hur pass onyttigt hans bröd är, och jag bryr mej inte om att fråga heller, men gott är det!
Så, alltså - jag har syndat med både kolhydrater och socker. Fy skäms på mej! Då tar vi nya tag imorgon? Ja, det gör vi! :)

Majken, fem år (sötare unge får man leta efter) :
-Åh, vad snygg du är i håret! Jag har med haft slingor en gång.. Två stycken! Den ena åt katten upp och den andra lossnade när jag kammade mej..
Sötast! :)

Nu ska jag sova, nu är jag trött.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha ja hon e allt lite tokig hon undra vem hon fått det av ???