torsdag 15 juli 2010

De satans fiskmåsarna!

Fler än jag som retar mej på fiskmåsarna, detta var faktiskt i tidningen häromdagen. Var tvungen att ta en bild och skicka till Alexandra, för att bevisa att vi inte är ensamma. ;)

Det blev inte mycket solen hade att erbjuda idag. Fast det känns att solen har tagit idag i alla fall, trots att den mest gömt sej bakom molnen. Men vi har haft det skönt, Alexandra kom en sväng med.
Fiskmåsarna.. De satans fiskmåsarna! Martin säger att de inte attackerar mer än i juni månad ungefär, för det är då de har skjutit ur sej en jävla massa ungar som de är livrädda att vi människor ska ta! Men det måste vara ljug, för de attackerar mer än nånsin! Vi låg på en filt, och jag hade slängt en rutten bigarrå en bit bort.
De jävlarna flög en halvmeter ovanför våra huvuden, skrek och tjoade och TOG bigarrån! Kom inte och säg att de inte är aggressiva för det är dom, i allra högsta grad! Äckliga, vidriga fiskmåsar.. De har verkligen inget syfte på jorden, ärligt talat.

Mamma och Isaac.

Glass på glassiären sen med mamma och dom, ser det ut som! Om jag orkar, jag är fan astrött.. Ska inom Åhléns och köpa en bok till Abbes födelsedag, och så in på leksaksaffären och handla ballonger.
Sen bolaget för en flaska vin, eller två.. :) Nu : Vila.

Inga kommentarer: