lördag 29 maj 2010

Nyfiken. :)

Jag fick höra häromdagen att om jag tyckte att säsongsavslutningen på Gossip girl var hemsk, vidrig och hjärtekrossande så skulle jag kolla på avslutningen av Grey´s anatomy!
Jag följer inte Grey, kan titta ibland. Alltid tyckt att det är ett bra program, men jag har liksom inte fastnat i "träsket". Men definitivt en av de bättre sjukhusserierna, jag har ju lite svårt för sånt.

I alla fall. Min nyfikenhet när nån säger att "säsongsavslutningen på Grey är tio gånger värre än Gossip girl" tar över, så måste ju jag kolla! ;) Såklart.
Så jag har gjort det. Och jag kan konstatera att jag är nog lite glad att jag inte följer det, för detta slutet var fan inte nådigt!
Svårt att säga vilket som var värst, Grey eller Gossip. Det är skillnad - det är två helt olika serier, så det är svårt att jämföra.
Jag kommer ju inte gå omkring och ha ont i magen tack vare Grey´s avslutning, men det är ju enbart för att jag inte följer det. För det slutet var verkligen tragiskt alla sätt, till och med jag grät.. ;)
Ni som ska titta måste se de två sista avsnitten, det räcker inte med det sista. Man måste se de två sista, helst direkt efter varandra.

2 kommentarer:

Elina sa...

Men va faaaaan..Hur mkt ska man palla med här i livet nu =(

D H säsongsavslutning va iaf dålig..inte ett dugg bra..

stephy sa...

Visst var det hemskt? jag sa ju det!!