torsdag 20 maj 2010

Liten update.

Min fina pappa.

Gick direkt till pappa efter jobbet. Den där fantastiska människan har en tendens att ge mej energi när jag verkligen behöver det.
Utmattad och trött var jag när jag kom dit, och på glatt och spralligt humör var jag när jag kom därifrån. Charlie har ju en viss inverkan han med, han kan ju få vem han vill att smälta med de stora bruna, fina ögonen.. :)

Min fina lillebror.

Har städat undan, dammat, dammsugit och diskat.
Och nu ska jag snart ta mej en dusch. Välförtjänt. :)
Imorgon ska jag jobba till 21. Känns inte jättekul en fredag, men jag gnäller inte. För denna sovmorgonen kan inte komma mer lämpligt, jag ska fan ta mej en ordentlig sovmorgon imorgon! Och när jag väl anländer till jobbet så står det fredagsmys på schemat, med både frukt, choklad och coca cola!

Märkte ni förresten att denna hetta kom som över en natt? I förrgår huttrade jag på jobbet och igår klibbade halsbandet fast. ;) Även om jag inte är ett jättestort fan av sån här kvav och klibbig värme så känner jag ändå att jag mer än gärna välkomnar den!
Nu har vi stått ut med kyla och en vinter som heter duga, sommarn får gärna dra ut på tiden detta året. Säger jag nu. :)

Kusin Jennie och kusinbarn Vidar kommer och hälsar på i helgen! :)

Min fina Vidar.

Inga kommentarer: