torsdag 15 april 2010

Sitter och tittar på dokumentären på fyran..

Jag såg ju Flickan från ovan igår på bio. Hemsk, men bra film! Mådde lite illa både under filmen och efteråt. Se den.

Just nu väntar jag på att sista tvätten ska bli klar, och samtidigt fördriver jag tiden med att titta på dokumentären om Octomom, eller vad fan det nu är de kallar henne.
Jag vet inte om jag har sagt det innan, men jag tycker att den bruden är ganska så duktigt pantad. Har man sex barn sen innan, (sex barn kräver både tid, kärlek och uppmärksamhet) och skaffar ytterligare åtta (!) stycken så är det något som är lite galet. Tycker jag. Jag har hört att "det var inte meningen att det skulle bli åtta.." Nae, fast alla vet ju att chansen att det blir fler barn än ETT vid konstgjord befruktning är större än vanligt.
Hon har ett jävla tålamod, måste jag säga - men när hon väl gapar och skriker så GAPAR hon så att det ekar i hela huset. En unge på varje arm, och så vrålas det överallt.
Tycker synd om barnen. De största barnen verkar inte vilja vara med på film, och de behöver sin mamma. Hon är säkert ingen dålig mamma alls, hon tar ju hand om dom, men det är helt jävla omöjligt att räcka till som ensamstående till fjorton barn i olika åldrar, med olika behov. Så enkelt är det.

Tvätten, sen sängen.
Puss.

Inga kommentarer: