torsdag 29 april 2010

Shoppa skor? Okej då!

Alltså.. Att gå in på Skopunkten med inställning att man inte får köpa nånting gör att man vill ha allting! Det är som att vara utan nikotin men ändå andas in röken..
Eller som att avstå från godis, men sitta och titta på det. Höjden av självplågeri!

Pauline SMS:ade och frågade om jag inte ville in till Skopunkten med henne efter jobbet, och jag sa ja. Med inställningen att inte köpa nånting. Min ekonomi är något tunnare denna månaden av någon anledning, och jag ska försöka att inte göra av med så mycket mer förrens Stockholm (och även där kommer jag få hålla mej inom vissa ramar..)

Jag hittade säkert sju par som jag kände att jag bara måste ha. Det är illa när man verkligen MÅSTE ha dom, men att veta att det inte går. Inte idag. "Tänk om dom tar slut..?"
Ett par skor blev jag kär i. På riktigt.kär att jag tror att jag kommer ha dom på mej när jag går och lägger mej ikväll. Så fina är dom!


Sandal från Skopunkten.com

Kolla på dom! Hur fashionabla är dom på en skala? Jag älskar dom! ÄLSKAR! Det blev Paulines tredje par, så jag fick dom för 200:- Fatta vad så lite kan göra. Får försöka hålla igen mitt shoppingbegär i Stockholm, och nöja med med LITE shopping och MYCKET Lady Gaga!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker också dom är riktigt snygga, såg dom på hemsidan häromdagen och var sugen på att klicka hem dom! :)