måndag 19 april 2010

Haha.

Haha, jag bara måste skriva detta!
I lördags blev jag ju först kallad för psyko-flickvän när vi var ute, av en människa jag aldrig sett förr. En titel som jag känner att jag kan leva med - men det retar mej liiiite att en främling drar den slutsatsen och uttalar sej om detta. ;) Försvarade ju bara Tobbe och blev kanske lite argbigga! :)
Sen hade ju främlingen främmande vänner med som skulle bråka lite. Då puttar främlingarna fram den största främlingen i gänget och han ska ju då lura i mej att han är polis. Och jag som aldrig skulle brytt mej, om han så vore kungen, så hade jag inte brytt mej - INGEN, oavsett yrke herregud, beter sej så mot mej. Jävla idiot. Men polis kan jag ju meddela att han INTE var. :) (Och okej, jag gillar kungen, honom hade jag väl kanske inte bråkat med då..)
I alla fall. Han säger till mej, upprepade gånger : "Du.. Lilla vännen.." "Hörrudu.. Lilla vännen.." Till slut säger jag : "Men sen när blev jag din lilla vän?"
Han säger : "Nej, du är INTE min vän, det har aldrig jag sagt!"
;) Haha. För att spä på hur pinsam han var liksom. Det hade räckt med fejk-polis-grejen, måste man skämma ut sej ännu mer?

2 kommentarer:

Elina sa...

What?? vilken nörd, med stora bokstäver..synd att jag missade det, men va väl lika bra ;)

Hellre psykopat o snygg än nörd o nobody!!

Jennie sa...

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA ! You go girl :) Me like Aggestyle ! ;)