måndag 22 februari 2010

Veckohandling - check!

Då har jag varit och handlat veckans mat.
Ikväll bjuds det på god sallad, med ruccola, tomater, lök, fetaost, soltorkade tomater, kyckling och bacon!
Till det : rostade brödskivor med pesto. :)


Idag har vi även benat lite i det här med Sweden rock på jobbet. Börjat planera lite smått, om ett eventuellt besök!
Jag lovar, jag kunde inte vara mer festivalsugen än vad jag är nu - jag skulle åka imorgon om det erbjöds! ;)
Men, jag får vänta tills härliga sommarn är här, med värme, öl, vin, jävligt bra musik och massa goa människor! Det ser jag fram emot!
Eftersom jag är lite snål av mej i såna här lägen (lägen där jag inte får nånting fysiskt för pengarna, mer än eventuella skador på kroppen ;)) så tror jag att jag nöjer mej med en-dags-biljett, max två-dagars. Och det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning, för sist jag var där hade jag ingen biljett överhuvudtaget. ;) Ibland behöver man inte det, det är så jävla kul där i alla fall. Lycka i hela kroppen! Men där känner jag att det räcker med en dag. Jag älskar festival, jag älskar känslan i kroppen! Men jag har lite problem med "husvagnslivet" utan att få duscha ordentligt, borsta tänderna ordentligt, platta håret ordentligt.. ;) Det där skitiga är inget för mej, även om jag älskar allt runt omkring. Därför är det perfekt för mej att åka dit med plattat hår - och komma hem med relativt plattat hår. Vem tror att jag lyckas? ;) Haha.
Så, en-dags-biljett. Vilken dag? :)

2 kommentarer:

Jennie sa...

Nej sötnos , vi glömde ju det ! Men jag gjorde det själv sen ! :) haha. Ingen frissa här inte !


Hejja sweden , here we come ! :) Hoppas verkligen jag får vår fribiljett där också , det är ju alla dagarna ! :) Gratis , fatta vad gott det är ! :)

elina sa...

Det luktar fett mkt urin över festivalområdet..därför klarar jag ej va där =) men i fyllan ignorerar man nog det ;)

Jo, eftersom min blåsa ska dryga sig innan den läker så är det skönt att den börjat nu så den förhoppningsvis hinner läka helt innan vi åker utomlands =) för om den ej läkt då får jag egentligen inte bada..så därför jag skrev äntligen ;)