söndag 27 december 2009

Ommöblering!

Då har jag bjudit papi, Malin och Martin på soppa.
Efter det - fika och sällskapsspel! :) Jeopardy, för att vara exakt.
Har inte spelat det på flera år, eftersom det har varit bortlånat. Nu hittade vi massa lappar i spelet som Alexandra och Martin har suttit och klottrat ner att "Angeliqa fuskar" och "Angeliqa fuskar ALLTID"!
Fattar inte varför, finns ingen ärligare människa än jag när det gäller spel.. ;) Nu ljög jag igen. Det är väldigt sällsynt att jag inte fuskar, faktiskt. Tyvärr. ;)

Tog tag i att möblera om innan. Jag tycker ju det är så roligt att pilla och plocka, man blir ju aldrig klar! ;)
Det blir så mycket finare nu än innan! Kastade in den stora bokhyllan (nej, jag satte handdukar under fötterna på bokhyllan och puttade den) in i gamla datarummet.
Asade in den lilla svarta bokhyllan, som jag haft liggande. Denna har jag nu ställt upp, i vardagsrummet. Allt annat i vardagsrummet är ju svart, och jag skulle ändå köpa en till sån så jag kunde lika gärna skifta det redan nu.
Det blir jättefint, verkligen jättefint!
Så nu, i princip, är det bara bokhyllan i datarummet som ska ut, och in ska en likadan svart som jag ställde i vardagsrummet idag. Krångligt?
I alla fall - när detta är gjort är jag faktiskt nöjd. Typ. :)
Brudkistan får nog stå kvar i alla fall, det gör lite ont i hjärtat när jag överväger att göra mej av med den. Även om vi aldrig skulle göra oss av med den helt, den stannar ju alltid inom familjen - men jag vill nog ha den där ett tag till. Mormors dockskåp gör sej så fint där uppe.

Dusch och lite TV innan sängen.
Arbetsdag imorgon. Värst vad fyra dagars ledighet sprang förbi fort!

Världens sötaste bild på världens sötaste pojkar. Min fina lillebror och min fina Tobias. <3

Inga kommentarer: