fredag 25 december 2009

Julklappsfavoriter!

Här kommer lite bilder. :) Mobilbilder, så det får bli som det blir.

Jag och lillasyster. Tomten (lillasyster).. Klapparna.. :)

Fick så många fina julklappar, omöjligt att lägga upp bilder på alla. Men här kommer ett par i alla fall!
Snusdosan med Jennies söta ansikte på, love it! :) Och så Gynnings parfym, också den från Jennie, Mårten och Albin. Aldrig har jag använt samma parfym två dagar i streck förut, aldrig! (Jag har över 50 parfymer..) Men Gynnings använde jag faktiskt två dagar i rad.. Underbar!
Och så spikmattan jag fick av Tobbe, med tillhörande kudde. Hur skön som helst! :) Efterlängtade Twilight, även den av Tobbe och så DH, säsong fem från papi och Malin. :) Tack, TACK!

Små svarta söta ljusstakar från mamma och Håkan! Från samma "serie" med krukor som jag redan har, så det passade sej fint. :) Och så en svart liten lampa. Fick två - men den ena satte jag i sovrummet. Det är sånt här jag älskar att få i julklapp, inget är så kul som att komma hem och börja plocka med sånt man kan göra hemmet fint med! :)

En svart vas med gräs i. ;) Hur fin som helst! Av mamma och Håkan. Läppglans, av lillebror.

Världens finaste smyckeskrin fick jag av Tobias mamma och bror. Och världens finaste set med armband fick jag av lillasyster! Tack. :)

Och så ett Angeliqa-halsband. Ja, jag har redan ett, men jag har inte ett som är klätt i diamanter! Nu har jag det. :) Tack fina storasyster! :)

Inga kommentarer: