lördag 28 november 2009

Mitt lilla block!

Johan ringde förresten innan.
Pratade ju i omgångar med hans mamma i telefon i morse, och vi planerar väl mer eller mindre lägenhet lite bakom ryggen på honom! ;)
Det kommer bli en lägenhet ledig i mitt hus, och jag hade önskat att han kunde flytta in där. Johan själv är väl inte jätteexalterad över det, men så länge han inte vet om nåt, tänkte vi.. ;)
Så jag bad hans mamma ringa och anmäla hans intresse, och bara tala om för honom lite kort att hon gjort det.
Sagt och gjort!
Han ringde sen. Trodde han skulle vara sur över att vi kuckilurar i smyg, men det var han inte! Han var fortfarande inte jätteexalterad med tanke på att lägenheterna här är rätt små, men jag gör vad jag kan för att få honom att fatta att man inte alltid hittar en "lyxlägenhet" direkt! Det är dessutom lagom hyra här, med tanke på att hans inkomst som student inte kommer att vara jättehög.
Tror det kan bli jättebra! Jag tror inte att vi kommer umgås varken mer eller mindre än vad vi gör idag. Lagom, som idag. :)
Däremot blir det lättare för mej att ta hand om hans tvätt, det har jag ju lovat att jag ska göra. Den biten blir ju bra mycket enklare om han faktiskt bor i samma hus!
Nej, han är inte alls bortskämd! ;)

Jag saknar dej.
Kom hem, det räcker nu.
:)

Inga kommentarer: