torsdag 22 oktober 2009

Svininfluensan?



Jag vet, det är ett jävla tjat om den där jävla svininfluensan! (Och jag vet, jag ska sluta svära så mycket i bloggen, men än så länge kan Majken inte läsa, så..) ;)
Alla går omkring och har ont nånstans, de hostar, har huvudvärk, en del snorar, en del är svullen i halsen, en del är bara trötta som få.
Jag är en av dom som på morgonen har lite ont i halsen. Det går ganska snabbt över.
Sen har jag lite mer trötthet i kroppen än vanligt, det känns så i alla fall. Stundvis kan det vara så att man känner sej tung i huvudet, och det ömmar lite på huden. Som om man hade feber, fast att man inte har det.
Alla verkar ha nånting i kroppen, men det är på väldigt få som det verkligen bryter ut! Och jag känner lite så, att jag tar hellre skiten NU, så att jag kan ligga hemma och sova bort skiten, än att få det SEN, och att gå och liksom vänta på det.
Snoret och hostan kommer ju inom sin tid ändå, det vet jag ju. (Och då brukar jag inte vara sen med att gnälla..) Men eftersom man alltid blir förkyld vintertid kunde lika gärna kommit nu, än att gå och dra ut på det. Man vet ju att man kommer bli förkyld, frågan är ju bara när.
Drygt, kan jag tycka..

Är detta svininfluensan?

Jag kommer ihåg en gång :
Alla vet ju att killar gnäller mer än andra när de är sjuka. ;) Och så hade Johan världens ondaste hals en gång. Jag trodde han ljög, så jag var jävligt elak mot honom, mobbade honom och sa att han inte alls hade ont i halsen osv.
Så hade vi köpt cola från McDonalds. Och jag tog en klunk ifrån hans sugrör istället för mitt. Dagen efter hade jag halsfluss som hette duga! Jag har ALDRIG haft så ont i halsen förut!
Gissa vem det var som mobbade vem sen? :)

Nae. Jag ville väl inget särskilt med detta inlägget egentligen, mer än att om jag nu ska få en förkylning så tar jag gärna den nu i så fall.
Tack.

1 kommentar:

Anne Sandberg sa...

Majken kan läsa ... så nu får du ta hem henne & omvända henne igen ;) så att ja får tillbaka min ickesvärande dotter !!!

Puss