lördag 24 oktober 2009

Möblerat om lite.

Åh, vad uttråkad jag var ett tag!
Tog tag i att hänga upp gardinen som Marie gav mej för längesen. (Undrar nu i vilka rum jag ska ha julgardiner, haha. Förmodligen bara i köket.)
Sen trillade persiennen i vardagsrummet ner, helt oprovocerat! Men jag fick dit den efter mycket tjafs.

Satte in mitt sminkbord i före detta datarummet - now called "passion-for-fashion-rummet". ;) Bara längtar tills jag FÖRHOPPNINGSVIS får fatt i mina Jimmy Choo shoes. De ska få en egen hylla i mitt passion-for-fashion-rum. :)
Skickade bud med pappa och Malin på fler ramar och ljus när han ändå drar till IKEA imorgon. Hade egentligen velat följa med, och inhandla en bokhylla till. En sån jag köpte till passion-for-fashion-rummet.
Men det får vänta. Ljus och ramar it is! Skulle kanske frågat om wallstickers med, när de ändå är där.. Det tåls att tänka på!

Sen möblerade jag om lite i sovrummet. Finns inte så många sätt att ha det på där inne, rummen är ju inte så jävla stora. :)
Men jag satte sängen på raka motsatshållet, dvs att den står längs med fönstret nu. På så vis får jag plats med nattduksbordet med.

Vi testar såhär. Trivs jag inte i det så är det bara till att ändra tillbaka. Tar inte så lång tid, som sagt är rummen rätt små. ;)


Slänger in bild från Pride 2009. Det här var innan vi fick träffa Magnus fucking Betnér!


Och det här är efter.. ;)


Inga kommentarer: