måndag 18 maj 2009

Hihi, kom att tänka på en sak.

Haha, jag vet inte varför jag kom att tänka på detta.
Men jag kom att tänka på när jag och min underbara kusin Jennie åkte till Göteborg för att bo hos vår underbara kusin Marie och hennes lille pojk Valle.

Så morgon nummer två ville Jennie och jag vara lite snälla mot vår hårt arbetande kusin, så vi smög upp och tog lille Valle och lät Marie sova en stund.
Så jag frågade Valle vart hans blöjor låg nånstans, och han pekade. Han var så liten, han var på väg mot sitt andra år kanske. :)
Och jag tog på han en ny blöja, och så var vi uppe, fixade i ordning en jättefrukost till Marie - bryggde kaffe och donade.
Och när Marie hade stigit upp, utvilad och glad, så satte vi oss vid bordet för att äta. Efter en liten stund hörde vi alla ett plaskande ljud, och Valle satt med världens leende på läpparna! Ingen fattade vad det var som lät - för det lät ungefär som om man hade hällt upp-och-ner på en kastrull med vatten, eller nåt.
Valle fortsatte se sådär lurig ut, som bara han kan, och sen tittade Marie, Jennie och jag på varandra - sen tittade alla under bordet.

Då visade det sej att jag hade satt på honom såna där "babysim-blöjor", såna som inte tål kiss, eller vatten då. :) Det är bara som en badbyxa, fast i blöjmaterial.
Vi fick så jäkla roligt åt honom, där satt han fullt medveten om att det var fel sorts blöjor, och skrattade åt min dumhet!

Saknar Marie.. Saknar Valle.. Saknar Jennie.. Fan, vad jag vill upp till Marie! Vill ge både henne och Valle minst tusen "Pia-pussar"!
Fan, vad mysigt det var!

Jag är tacksam att jag har så många fina kusiner och kusinbarn, och allra mest tacksam är jag att vi har sån fin kontakt - trots att alla bor så utspridda!

1 kommentar:

Jennie sa...

HAHA , Ja de minns jag minsann ! :)

Jag älskar dej mitt sockergull , och din syster också försåss . Och resten av kusinerna också .. :) <3 Jag saknar er också väldigt mycket!