onsdag 4 februari 2009

I´m yours.

Jag ger upp. Har suttit i telefonkö på tok för länge! Och det är inte det, jag väntar gärna. Jag vet ju som sagt hur det är. :)
Men jag har inte tid. Top model börjar snart och jag har inte tid att prata med tre när Tyra är på TV. Det går inte för sej!
Nej. Utan när Tyra är på TV så lutar man sej tillbaka - kanske med ett glas vin eller så, och lyssnar noga. Lyssna måste man göra! Noga..

Har för övrigt inte gjort något nödvändigt alls sen jag kom hem! Det ska vara att jag la mej i ett hett bad innan, och la ansiktsmask. Allt för att "ta hand" om mej själv. Det måste man tydligen göra lite då och då. :)
Skönt var det!

Igår kom semesterschemat upp på jobbet. Idag önskade jag min semester. Jag ska tala om hur det kändes.
Det kändes fucking great! Fem veckor.. Det ska gå åt till att ligga och gotta mej i solen, helst med en drink eller två. Marie och jag har redan planerat - mys i hennes trädgård på dagen, vin och grillning på kvällen. :) Jag ska bara vara ledig. Och jag ser fram emot det!
Långa sovmorgnar med Bisse, mys hela dagen. Stranden på dagen - O´learys på kvällen? :)

Gah, vad underbart! Sommar, sommar, sommar.. Du kan gärna komma NU, och helst inte en dag för sent!

1 kommentar:

Anonym sa...

Längtar också massor till sommarn! Det känns som att det är då folk vaknar till liv och vill hitta på grejer, är glada och bara mår bra! :)