onsdag 4 februari 2009

Because i´m worth it.

Ibland (vissa dagar) är det jävligt drygt att gå omkring och veta allt hela tiden, alla ska alltid berätta alla smaskiga hemligheter för mej, och hemligheterna avslutas alltid med : "Säg nu inte det här, inte till någon!"
Jag bad ju aldrig om att få veta, varför är JAG en person som alltid får veta allt oavsett om jag vill eller inte?
Ofta gillar jag att vara den personen, men ibland är det inte lika kul.. Inte någonstans faktiskt! Men istället får jag hålla god min, jag får fortsätta gå omkring och veta allt smaskigt om alla - och ingen jävel vet någonting smaskigt om mej! Vad gnäller jag om egentligen? ;) Haha!

Över till någonting annat.
Alexandra flashade ett läppglans för mej idag. Tror det var från Loreal! Hon såg så söt ut när hon presenterade det, och när hon förklarade att det sitter i upp till sex timmar.
Puh, sa jag!
Men jag testade lite. Sitter bra, tänkte jag. Snygg färg, tänkte jag.
Efter en timme fyllde jag på med lite till.
Nu till saken : Det är över två timmar sen jag tog lite sist, och det ser fortfarande ut som att jag precis la på det! Ett sånt bara måste jag ha, jag bara måste! Snygg färg med, det är ju bara en bonus!
Det är kanske värt att tillägga att jag är beroende av lipsyl? Och att jag dricker kaffe rätt mycket? Och att jag snusar? Trots allt detta sitter det fortfarande kvar.
Jag bara måste ha ett sånt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha. Är jag trög eller vad? Ja, du får gärna skicka en bild! :))

Anonym sa...

Haha, ja nu fick jag förklarat av Michel. NU fattar jag hur man gör blommig falukorv! Ska jag också göra ngn gång! :P

Malin Khazaal sa...

måste jag med ha!Wow!